Èrdektelen

home, hobby, hiking, kitchen, work,
home, hobby, hiking, kitchen, work,
This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

MOCKBA TÉR FELÚJÍTÁS VIII.

2015 01.22.

Illustration for article titled MOCKBA TÉR FELÚJÍTÁS VIII.
Advertisement

Megboldogult Knézy Jenő sportriportert idézve: - Jó reggelt, jó szurkolást!

Felhívom a kedves olvasó figyelmét, hogy ha elmenti a képet és után újra megnyitja akkor lényegesen nagyobbra tudja kinagyítani ami egészen részletes betekintést enged a "behind the scene"-be.

Advertisement

A tegnapi naphoz képest nagy előrelépés történt. A kép jobb szélén lévő területről az ebben a mondatban szereplő "szélén" szó második "é" betűjének magasságába vitték át az aszfaltmaró berendezés. Tegnap ez a berendezés pár óráig működött, utána szomorúan árválkodott a placcon. A téren hat darab fekete ponyvával elkerített rész van ezekből most összesen kettőben folyik munka. A kép jobb szélén az aszfaltmaró, a kép bal széle felé pedig a villamos sárgájának környékén egy piros markoló küzd a NER jegyében egy újabb és szebb Putyin tér kialakításán.

Építész szakértőt kérdeztem a fekete ponyvák használatáról. Ő azt mondta, hogy elvben az építőanyag tárolás biztonsága miatt teszik ki (ne lopják el az anyagokat), de valójában arra szolgál, hogy Jenő bácsi és a többiek ne legyenek szem előtt, ahogy nem dolgoznak.

Advertisement

Ha a képet elmentjük és kinagyítjuk, kiválóan lehet látni, hogy a kép közepén lévő elbarrikádozott részben (3 wc plusz egy parkírozó sárga homlokrakodó), a felette található volt buszmegállót körbekerített részen senki nincsen. Az aszfaltmaró környékén 11 darab ácsorgó dolgozót lehet összeszámolni.

Share This Story

Get our newsletter